Porvoon Vihreät järjesti kevätkokouksensa 19.4.2024. Kokouksessa asetettiin yhdistyksen ensimmäiset ehdokkaat. Ehdolle asettuivat esimerkiksi kaupunginhallituksen jäsen Eeva Puromies sekä yhdistyksen puheenjohtaja Janne Heiskanen. 

“Kuntavaalikampanjan tekeminen on alkanut hyvin ja se konkretisoituu nyt, kun ensimmäiset ehdokkaat on asetettu. On ollut hienoaa nähdä että ehdokkuus herättää paljon kiinnostusta”, kertoo Porvoon Vihreiden varapuheenjohtaja Sanna Kivineva. Kivineva asettui myös itse ehdolle. 

Kokouksessa hyväksyttiin myös Porvoon Vihreiden kuntavaalikampanjan tavoitteet ja yhdistys tavoittelee ensi vuonna järjestettävissä vaaleissa vaalivoittoa saavuttamalla vähintään kahdeksan valtuustopaikkaa. Vaaleja varten yhdistys tavoittelee täyttä, monipuolisesti erilaisia porvoolaisia edustavaa listaa, joka tarkoittaa yhteensä 76 ehdokasta. 

Kuntavaaleissa ehdolle asettunut Mari Lotila kertoo, että yhteiskunnallinen tilanne ajoi hänet mukaan. “Sote-sektori on mullistunut ja kaupungin talous tiukentunut. En kestä katsoa sivusta, vaan haluan olla mukana kohdentamassa hurjia säästötavoitteita oikein. Kannustan kaikkia lähtemään mukaan ehdolle”, Lotila kertoo. 

Jos haluat lähteä ehdolle tai tiedät sopivan ehdokkaan, voit kertoa siitä tällä lomakkeella. Kuntavaalit järjestetään 13.4.2025. 

Porvoon Vihreiden kuntavaaliehdokkaat 19.4.2024:
Janne Heiskanen
Saara Kekki
Sanna Kivineva
Ninni Kähkönen
Mari Lotila
Robin Lybeck
Eeva Puromies
Ville Saarela
Hanna Songpraguy

Lisätietoja:
Janne Heiskanen, Porvoon Vihreiden puheenjohtaja, 050 369 0501
Sanna Kivineva, Porvoon Vihreiden varapuheenjohtaja, 040 541 0955