Porvoon Vihreiden edustajat toimittivat tänään keskusvaalilautakunnalle Vihreiden ehdokaslistan. Tähän mennessä listalle on kertynyt peräti 58 ehdokkaan suostumukset. Vihreiden lista on kasvanut neljän vuoden takaisesta jo 25:llä ehdokkaalla ja se on samalla porvoolaisista puolueista suurin.

Ehdokkaista 23 on miehiä ja 35 naisia. Ehdokkaiden keski-ikä on 44 vuotta. Listalla on peräti 40 henkilöä, jotka ovat ensimmäistä kertaa ehdolla kuntavaaleissa. Ehdokkaat edustavat monipuolisesti eri ammatteja, mielenkiinnon kohteita ja asuinalueita. Yleisimpiä vihreiden porvoolaisehdokkaiden ammatteja ovat opiskelija, yrittäjä, opettaja, sairaanhoitaja ja diplomi-insinööri.

Koska vaalit siirtyivät koronatilanteesta johtuen käytäväksi 13.6., Porvoon Vihreät kutsuu edelleen kuntavaaliehdokkuudesta kiinnostuneita porvoolaisia rakentamaan kanssaan entistä vihreämpää Porvoota.

UUDET EHDOKKAAT

Krista Hummastenniemi filosofian maisteri, biologian ja maantiedon aineenopettaja
Teemu Liljeqvist myyjä
Ville Saarela DI
Iina Sirkka-Hovén työpajakoordinaattori
Sanna Tennberg nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja

Porvoon vihreiden ehdokasgalleria