Tule mukaan etänä ohjatulle metsäretkelle sunnuntaina 7.3. klo 14-15!
Kukin osallistuu retkelle omassa lähimetsässään. Retki koostuu erilaisista rauhoittavista ja pohdiskelevista mielenharjoitteista, joita tehdään ohjatusti puhelimen Google Meets-sovelluksen kautta. Harjoitusten välissä on mahdollisuus jakaa kokemuksiaan ja oivalluksiaan muiden kanssa. Harjoitukset pohjautuvat Metsämieli-menetelmään ja ohjaajana toimii ympäristöpsykologiaan erikoistunut Sara Malve-Ahlroth.
Mukaan retkelle tarvitset älypuhelimen täydellä akulla, kuulokkeet, istuinalusen ja sään mukaiset oikein lämpimät varusteet. Myös puhelimen vara-akusta voi olla iloa, sillä kylmässä akku tyhjenee nopeammin.
Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautujaa. Ilmoittautuneet saavat Google Meets-linkin osallistumista varten.
Ilmoittauduthan 5.3. mennessä tämän linkin kautta: tinyurl.com/2eydeo8c
Lämpimästi tervetuloa! t. Porvoon Vihreät 💚